Unieke aanpak

Mission statement

Onze missie is te denken en te handelen als een verlengstuk van uw marketingafdeling. Het design en de ontwikkeling van unieke producten van topkwaliteit, volledig in lijn met uw huisstijl en doelgroep. Het is binnen de contreien van deze relatie dat wij bijdragen aan de verdere uitbouw van uw merk en identiteit.

Kwaliteit

De optimalisatie van de totaalindruk van uw merk en uw bedrijf is onze voornaamste zorg. Ook de gekozen promoties moeten in die zin bijdragen aan uw merk in de eerste plaats wat betreft de kwaliteit. Daarom werken we enkel met de beste leveranciers met wie we reeds een jarenlange relatie onderhouden. De kwaliteit van ons leveranciersnetwerk vertaalt zich rechtstreeks in de promotionele producten die we ontwikkelen.

Trendwatching

Smaken en voorkeuren evolueren constant. Onze unieke kijk op de laatste trends komt vooral “u” als klant ten goede. Daarbij stelt vooral onze jarenlange ervaring ons in staat om snel oplossingen te bieden, navigerend binnen de grenzen van een vooraf bepaald budget of doelgroep

One-stop shop

De relatie met DIP aangaan loopt parallel met het uitbesteden van uw voornaamste zorgen. Van het oorspronkelijk concept tot de uitvoering… Bij ons bent u aan het juiste adres. Elke uitdaging zal behandeld worden met creativiteit, inspirerend enthousiasme en ‘can-do’ attitude.

Algemeen beheer

Naast promoties allerhande vertrouwen steeds meer klanten op ons voor hun logistieke uitdagingen, verzendingen over heel Europa en zelf verder. Aarzel niet om informatie te vragen over stockbeheer of rechtstreekse facturatie. Heeft u een eventueel een digitaal platform nodig? Wij kunnen uw bedrijfswebshop opstarten en beheren.

Out of the box

Laat tot slot sowieso uw verbeelding de vrije loop want: You name it, we’ve done it. M.a.w. als het artikel dat u zoekt nog geconceptualiseerd dient te worden zijn wij bereid dat op ons te nemen. Onze ervaring leert dat hoe meer uw doelgroep wordt verrast des te groter de impact.

Veiligheid en compliance

We zien er op toe dat de productie plaats grijpt in lijn met zowel de strengste ethische- als veiligheidsnormen gangbaar in de sector. Producten worden geïnspecteerd en enkel “aanvaard” indien ze aan de vooraf bepaalde kwaliteitsvereisten (AQL) voldoen.