Over DIP

DIP startte in 1977 onder de naam Devroe Promotions en groeide uit tot een internationale speler op vlak van gepersonaliseerd promomateriaal en businessgeschenken. Een persoonlijke aanpak en een neus voor trends en nieuwigheden zorgen voor originele totaalconcepten die hun effect niet missen. DIP, kort voor Devroe Imports & Promotions, zet merken en bedrijven in de kijker met een ruim gamma aan merchandise.  De grens tussen communicatiebureau en leverancier van promomateriaal is flinterdun geworden. DIP speelt hier op in door zowel creatieve service als afgewerkte producten aan te bieden.

Rechtstreeks contact

De funderingen voor het succes werden gelegd met het verdelen van schoolmateriaal van de First Class Brand. Die ervaring vertaalde zich snel in contacten in Azië en Europa voor de rechtstreekse invoer van gadgets, elektronica, textiel, kantoorartikelen, gepersonaliseerd speelgoed, balpennen en noem maar op. Kwaliteitsvolle promoartikelen met dat tikkeltje meer op maat van uw doelgroep. Dat is onze sterkte. In onze eigen drukkerij voorzien we uw promotiemateriaal van een gepersonaliseerde opdruk. Zo spelen we steevast kort op de bal en garanderen we een snelle service.

Missie en doel

Het imago en marktaandeel van uw bedrijf of merk verhogen door targetgericht mee te denken en creatief om te gaan met uitdagingen is onze missie. Van KMO tot multinational: klantentevredenheid en het streven naar perfectie is altijd het doel. Daarbij is niets onmogelijk: you name it, we’ve done it.

Meer dan 40 jaar ervaring

krans

DIP is al 40 jaar lid van het kwaliteitslabel PSI, het Internationale label van de Promotional Product Industry.

Meer info op www.psi-network.org.

Bekijk hier ons certificaat.

Lid van PSI (The Leading European Trade Show of the Promotional Product Industry) en BAPP (Belgian Association of Promotional Products).

Tree Nation Associatie

We zijn toegewijd om bij te dragen aan de positieve verandering die nodig is om ons milieu te vrijwaren van verdere aftakeling. Dit wordt in toenemende mate vertaald in milieuvriendelijke producten (of alternatieven) in ons assortiment. Toch voelen we ons ook verplicht om de CO² te helpen compenseren die nodig is om onze goederen te produceren, transporteren en recyclen. Teruggeven uit respect en loutere nederigheid voor de schoonheid van moeder natuur. Bekijk het DIP-woud dat je hebt helpen bouwen door onze associatie met Tree Nation vzw: https://tree-nation.com/forest/devroe-imports-and-promotions